Wat kan je allemaal doen bij de Phare East?

Roei for Life

Na het succes van vorig jaar organiseren de Lift me Up-actie en The Outsider Coast organiseren een nieuwe grootse editie ‘Roei for Life 2019-XXXXXL’. Begin november 2019 roeiden verschillende bedrijven, verenigingen en sportievelingen gedurende 4 dagen in reuzekano’s van Oostende naar Aalst voor het goede doel.

Bij de Phare East kan je nu lekkere rosé wijn kopen ten voordele van deze actie.

Geniet van lekkere wijn & steun het goede doel!

De lekkere rosé wijn van de Phare East kan je vanaf nu ook kopen ten voordele van‘Roei for Life’. Eén fles wijn kost €15, waarvan €10 naar onderstaande 5 goede doelen gaat:

  • Ten Dries in Landegem: een warme plek waar een honderdtal kinderen en adolescenten met een motorische of meervoudige beperking zich maximaal kunnen ontplooien dank zij aangepast onderwijs, de leefgroepswerking, hulpmiddelen en therapie.

  • AnVaSport: bieden sporten aan voor mensen met een beperking teneinde hun uit hun sociaal isolement te halen: ski- en fietsvakanties, survival, waterski enz..

  • Merkenveld: jeugdverblijf die reeds vele jaren volop inzet op toegankelijkheid. Ze organiseren ook vakanties op maat zodat iedereen de mogelijkheid heeft om op vakantie te kunnen.

  • Jvc Schotte: een jeugdverblijfcentrum dat beschikt over het A+ label voor personen met een beperking en is partner van "Iedereen verdient vakantie". Graag willen ze de toegankelijkheid verder uitbreiden naar mensen die het financieel moeilijk hebben.

  • Shelter vzw: deze organisatie wil tijdelijk onderdak bieden en een buddywerking uitbouwen voor jongeren die genoodzaakt zijn om op eigen benen te staan.. maar die daar nog niet klaar voor zijn.

Vraag gerust meer info aan onze medewerkers ter plaatse.

Meer info over de actie Roei for Life kan je vinden op hun website www.roeiforlife.be!