Wat kan je allemaal doen bij de Phare East?

Sportkampen en een stoomcursus zeilen

"The place to be" deze paasvakantie en deze zomer is de Ostend Sailing. Nog op zoek naar een sportkamp voor je zoon of dochter? Of wil je eerder zelf het water op? Bekijk ons aanbod hieronder en beleef het avontuur:

Lees meer...

Phare East steunt Roei for Life!

Na het succes van vorig jaar organiseren de Lift me Up-actie en The Outsider Coast organiseren een nieuwe grootse editie ‘Roei for Life 2019-XXXXXL’. Begin november 2019 roeiden verschillende bedrijven, verenigingen en sportievelingen gedurende 4 dagen in reuzekano’s van Oostende naar Aalst voor het goede doel.

Bij de Phare East kan je nu lekkere rosé wijn kopen ten voordele van deze actie.

Lees meer...

Verhuur kajaks, SUP's & golfsurfplanken

Je hebt tijdens de zomervakantie een dag vrij maar je weet nog niet wat te doen? Ga dan naar de Phare East! Tijdens de zomer kan je er niet alleen genieten van een hapje en een drankje in de zon maar kan je er ook sportmateriaal huren.

Lees meer...

Ostend Sailing

Bij de Phare East bevindt zich de Ostend Sailing club. Dit is een watersportvereniging voor iedereen die wil kennis maken met watersporten. Als lid van de club kan je er terecht voor catamaranzeilen, opleiding catamaranzeilen en tal van activiteiten.

Lees meer...