"The place to be" deze paasvakantie en deze zomer is de Ostend Sailing. Nog op zoek naar een sportkamp voor je zoon of dochter? Of wil je eerder zelf het water op? Bekijk ons aanbod hieronder en beleef het avontuur:

SPORTKAMPEN AAN DE BELGISCHE KUST

De Ostend Sailing & Phare East is de ideale locatie voor een weekje sportplezier op de stranden van de koningin der badsteden.

-   Beachmix

In het beachmixkamp (voor 8 tot 14 jarigen) bieden we je een brede waaier van de coolste zee -en strandactiviteiten aan. Twijfel niet en schrijf je hier in.

-   Golfsurfkamp

Voor een sportkamp op één van de beste surfsports in België ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je tussen 10 en 17 jaar en niet bang van water? Dan is dit sportkamp iets voor jou! Schrijf je hier in voor dit sportkamp.

-   Catamarankamp

Ben je tussen 10 en 17 jaar? Heb je al enige ervaring in het windzeilen? Dan is dit catamarankamp iets voor jou. Op het einde van de week word je beloond met een zeilbrevet en ben je een fantastische ervaring rijker.

Meer informatie over onze sportkampen kan je terugvinden op https://www.ostendsailing.be/kampen.


STOOMCURSUS CATAMARANZEILEN VOOR VOLWASSENEN

Heb je als volwassene zelf interesse om het water op te gaan? Wij leren je in 3 dagen alle tips & tricks van het catamaranzeilen! We werken in groepjes van 4 tot 8 deelnemers en je wordt begeleid door ervaren zeilmonitoren.

Interesse? Schrijf je snel in door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of surf naar https://www.ostendsailing.be/lessen/catamaran/stoomcursus-volwassenen voor meer informatie.